Funkciók

A letekert futamok a nap végére összeadódnak, így közös célok is kitűzhetők.

A szoftver alkalmas – a változtatható táv mérésén kívül – a futam különböző paramétereit is kalkulálni, mint az átlag- és a maximális sebesség, a csapásszám, az elégetett kalória, a szén-dioxid megtakarítás. Ezen értékeket lehet szűrni, kinyerni, exportálni, összevetni. Lehetőség van külön korcsoportok szűrésére és értékelésére. A digitális kor igényeinek megfelelően mi már wifi alapú és aminált rendszerrel dolgzunk.

A képi megjelenés és a program a Megrendelő igényeire szabható, hogy még inkább igazodjon az esemény paramétereihez.

Magyarország egyetlen goldsprintje, mely minden korosztály számára rendelkezésre áll! Csak a Goldsprint Gearrel lehetséges az óvodások és a felnőttek együttes szórakoztatása, kiválóan alkalmas gyereknapi rendezvényekre is.

A Goldsprint Gear szoftvere és hardvere is Magyarországon készült, magyar szakemberek munkáját és több éves hazai és nemzetközi tapasztalatát dicséri. A Goldsprint Gear szoftvere többször is bizonyított már szakmai versenyeken, és elnyerte az Óbudai Egyetem 2017-es TDK versenyének első helyezését, valamint „A leginnovatívabb szakdolgozat díj”-at és továbbjutott a 2019-es Országos Tudományos Diák Konferenciára is.

A szoftver professzionalitása mellett a Goldsprint Gear csapatát erősíti Magyarország négyszeres goldsprint világbajnoka, dr. Porcsin Levente is.

Szabadtéri, környezettudatos rendezvényekre, sportnapokra, gyereknapra, csapatépítő tréningekre és egyéb rendezvényekre ideális választás.